Burgerinitiatief Ons Geld bij DWDD

De Verleiders waren twee maanden geleden te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over hun nieuwe theatershow ‘Door de bank genomen’. Hun boodschap blijft echter niet alleen in de theaters hangen… Deze week kwamen de heren praten over een bijzonder politiek initiatief! Aan tafel zitten Leopold Witte, Tom de Ket, Pierre Bokma, Victor Löw en drijvende kracht George van Houts.

Wil jij het initiatief steunen? Klik dan hier!

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

7 gedachten over “Burgerinitiatief Ons Geld bij DWDD

  • Wat een heerlijk lichtpuntje in deze tijd. En dat uit ons eigen ‘nuchtere’ land. Ik herken mezelf erin van enkele jaren terug. Al lijkt het dat ze de spreekwoordelijke klok hebben horen luiden, maar nog niet precies weten waar de klepel hangt.
    Maar ik steun het graag, zal dit zeer graag volgen en hoop dat dit nog ver mag gaan in de samenleving.

    Beantwoorden
    • Mooi om te zien dat mensen ‘wakker worden’, maar het zal bij de meesten inderdaad nog een paar jaar duren voordat ze op het juiste spoor geraken…(en dan spreek ik ook voor mijzelf)

      Beantwoorden
  • Martijn Koelewijn

    Ik ben het helemaal met Robert eens dat ze de goede richting op gaan maar dat ze de klepel nog niet gevonden hebben.
    Daarnaast vond ik Jort aangezien hij helemaal thuis is in dit wereldje het juiste tegengeluid geven omdat hij exact weet hoe het monetaire systeem in elkaar steekt en dat het allemaal niet zo simpel is dat als de verleiders het vertellen.

    Nederlanders moeten onderwezen worden in hoe het allemaal werkt. Het verbaast met dat 99 op de 100 mensen absoluut geen benul hebben van hoe het allemaal werkt.

    Desalnietemin is het initiatief goed en ik heb mijn steun al betuigd, ik hoop dat ze er veel mensen mee wakker schudden.

    Beantwoorden
    • Ik heb ook steun betuigd, goed dat er tenminste discussie over gevoerd wordt. Daar is noodzakelijk en dat is constructiever dan een Occupy beweging zoals we dat een aantal jaar geleden zagen. Het is te simpel om te zeggen dat geld uit het niets creëren slecht is, omdat het ook heel veel voordelen met zich meebrengt voor de economie. En rentevrij geld zie ik geen kans van slagen hebben, geld moet een prijs hebben anders is iedereen vrij om te speculeren en het systeem op te blazen.

      Beantwoorden
      • Speculatie bestaat bestaat juist bij de gratie van het begrip rente. En rente is eigenlijk een absurd concept. “Zuiver geld” zou simpelweg een waarde vertegenwoordigend ruilmiddel moeten zijn. Zoals het ooit bedacht is. En een middel kan nooit een “product” zijn dat groeit als je er niks mee doet. De term “financieel product” is krankzinnig.

        Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo