Bitcoin whales verzamelen 0DOG voorafgaand aan de lancering van de Telegram-game in het vierde kwartaal

Analisten hebben on-chain rondgesnuffeld en ontdekt dat Bitcoin whales agressief 0DOG verzamelen, voorafgaand aan de lancering van de Telegram game op 30 oktober. Crypto whales zijn niet voor niets whales en als deze investeerders nu kopen, betekent dit dat 0DOG binnenkort van geweldige prijsacties zou moeten genieten.

Omdat Bitcoin een ‘perfect script’ volgt dat mikt op $150.000 volgend jaar, is de interesse in het ecosysteem toegenomen. Meme coins blijven draaien en Telegram gaming blijft het meest verrassende voorbeeld van adoptie in deze cyclus.

Bitcoin Dogs markeert al deze marktgebieden. Met enorme prijsvoorspellingen van analisten, die een hoogtepunt van $0,89 in 2025 voorspellen – ruim 100x van de huidige waardering – is het tijd om aandacht te besteden aan de allereerste presale op het Bitcoin netwerk. Dit is waarom 0DOG de beste altcoin is om nu te kopen.

Bitcoin Dogs leidt de BTC meme rage

Bitcoin Dogs is van goed naar beter gegaan sinds het $13,4 miljoen ophaalde in zijn presale, grotendeels dankzij noteringen van MEXC en Gate.io naast een van BTCs centrale peer-to-peer exchanges, UniSat. Nu meme coins de markt leiden, zijn tokens op Solana begonnen aan een sprint en groeit deze speculatieve eetlust op Bitcoin. Dit is uitstekend nieuws voor houders van 0DOG.

Nu BRC-20 tokens weer in de mode raken, staat Bitcoin Dogs voorop als de beste altcoin om nu te kopen voor iedereen die bullish is over memes en BTC. De zachte koppeling tussen BTC en 0DOG betekent dat Bitcoin Dogs wordt verhandeld als leveraged BTC. Als Bitcoin volgend jaar $150.000 bereikt, is het niet te zeggen hoe hoog 0DOG kan klimmen.

Potentiële airdrop voor 0DOG houders?

Whales die 0DOG verzamelen in de aanloop naar de lancering van de Telegram game, laten verschillende analisten speculeren of er een airdrop zal zijn voor bestaande houders. Deze games bevatten vaak een in-game valuta; misschien ontvangen bestaande houders van 0DOG dit token als eerste.

Naast de geruchten is een game een enorme katalysator, en als Bitcoin Dogs het succes van Hamster Kombat kan evenaren, dat op zijn hoogtepunt meer dan 300 miljoen gebruikers had, zal 0DOG een succes van de ene op de andere dag worden. De huidige prijsvoorspellingen vliegen de deur uit.

De Telegram game van Bitcoin Dogs debuteert op 30 oktober

Niemand had het ongebreidelde succes van tap-to-earn Telegram games kunnen voorspellen. Hamster Kombat bereikte 300 miljoen gebruikers en was een duidelijk signaal dat GameFi nog moet krabben aan het oppervlak van daadwerkelijke gebruikersacceptatie.

De game van Bitcoin Dogs is al maanden in gebruik en is geïnspireerd op Tamagotchi, een populaire game die beroemd was tijdens de kindertijd van de primaire demografie van crypto. Bètatesters blijven zeggen dat de game mijlenver uitsteekt boven alle andere Telegram games die ze hebben gespeeld, en houders van 0DOG hebben alle recht om supercharged te zijn richting 30 oktober!

0DOG prijsvoorspelling Q2 2025

Analisten voorspellen dat 0DOG een hoogtepunt van $0,89 zal bereiken in Q2 2025, wat impliceert dat het de beste altcoin is om nu te kopen. Bitcoin memes vormen nog steeds een schokkend laag percentage van het marktaandeel van BTC. Solana meme coins hebben 6,3%, Ethereum meme coins hebben 5,2% en BTC meme coins hebben minder dan 0,04%.

Er is een enorm voordeel voor BTC native meme coins zoals 0DOG. Nog beter, Bitcoin Dogs heeft een Telegram game dat mogelijk miljoenen nieuwe spelers in tokenhouders kan veranderen en zal later dit jaar een Ordinals collectie uitbrengen.

Het ecosysteem van BTC is klaar om in waarde te exploderen en Bitcoin Dogs is klaar om op deze golf te surfen. Doe mee met het plezier door hier 0DOG te kopen of koop hier het bridged Ethereum token, die kan worden gebruikt om te gekke beloningen te verdienen op de verhoogde liquiditeitspool!

Bezoek de officiële website van Bitcoin Dogs voor meer informatie.

Foto van Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *