7 Redenen waarom Kraken een betrouwbaar handelsplatform is

Kraken is een van de meest bekende crypto-uitwisselingsplatformen die er zijn. Het is al jarenlang in bedrijf, waardoor het de voorkeur geniet onder veel ervaren handelaren en investeerders. Lees hier een uitgebreide kraken review. Maar wat maakt Kraken zo betrouwbaar? Hieronder staan ​​7 redenen waarom je kunt vertrouwen op Kraken wanneer je cryptocurrencies koopt of verkoopt. Door al deze redenen goed te kennen, zul je zelf kunnen beslissen of dit een passende oplossing is voor jouw behoeften op het gebied van handelen in cryptovaluta.

Een van de oudste crypto exchanges die er is

In de eerste plaats is Kraken erg betrouwbaar omdat het een van de oudste crypto exchanges is die je op de huidige markt kunt vinden. Ze lopen al een tijdje mee, waardoor ze het klappen van de zweep goed kennen. Kraken werd al meer dan 12 jaar geleden opgericht, in het jaar 2011. Ondanks het feit dat de wereld van crypto sindsdien volledig is veranderd, maken veel mensen nog steeds gebruik van dit platform. Daardoor is het wel duidelijk dat Kraken wat vertrouwen verdient van mensen die graag in crypto willen beleggen.

Een klantenservice die je altijd ondersteuning biedt

Ten tweede kun je op Kraken bouwen doordat deze crypto exchange beschikt over een klantenservice team dat je op elk gewenst moment van de dag kunt bellen. Het team is zeer professioneel en behulpzaam, waardoor je altijd weet dat er iemand voor je klaarstaat als je hulp nodig hebt bij het gebruik van hun platform. Dit is erg belangrijk, vooral als je net begint met handelen in cryptocurrency. Als je nog niet bekend bent met alle termen en begrippen, dan is het immers goed om een betrouwbare bron van ondersteuning te hebben.

Een goede track record wat betreft digitale veiligheid

Verder is Kraken zeer betrouwbaar voor gebruikers vanwege hun staat van dienst wat betreft digitale veiligheid. Ze hebben namelijk een goede track record op dit gebied, waardoor je erop kunt vertrouwen dat al je gegevens goed worden beveiligd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van SSL-versleuteling (Secure Sockets Layer), wat een soort codering is die je gegevens beschermt tegen ongewenste toegang door cybercriminelen. Ook wordt er gebruik gemaakt van 2-factor authenticatie om ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je account.

Lage transactiekosten

Een andere reden waarom Kraken zo betrouwbaar is, is omdat ze lage transactiekosten in rekening brengen. Als je andere handelsplatformen gebruikt, dan merk je misschien dat de kosten voor elke trade erg hoog kunnen zijn. Dit is niet het geval met Kraken, waar de tarieven laag gehouden worden om ervoor te zorgen dat je als klant zo veel mogelijk uit je investeringen haalt. Daarom is dit een goede optie voor mensen die graag handelen in cryptocurrency, maar ook geen hoge kosten willen betalen.

Veel keuze in crypto

De vijfde reden waarom Kraken qua handelsplatform erg betrouwbaar is, heeft te maken met de keuze in crypto die je hebt. Je hebt namelijk een gigantisch groot aanbod aan crypto wanneer je hier handelt, waardoor je als gebruiker vrijwel altijd in staat bent om een geschikte optie te kiezen. Ze bieden je namelijk meer dan 120 verschillende veelbelovende cryptocurrencies aan, waaronder de populaire opties zoals Bitcoin en Ethereum.

Een transparante website

Tevens kun je op Kraken bouwen als crypto exchange doordat hun website erg transparent is. Vanwege het feit dat er nog steeds veel onduidelijkheid is over cryptocurrency, maken ze duidelijk wat er precies bij het handelen komt kijken. De website is erg toegankelijk voor iedereen, waardoor je meteen kunt zien wat er mogelijk is. Daarnaast biedt Kraken ook veel informatie aan over hun platform, waardoor je als gebruiker zelf kunt beslissen of dit de juiste plek is voor jou om te handelen.

Goede reviews over hun app

Tot slot kun je erop vertrouwen dat Kraken een betrouwbaar handelsplatform is, omdat ze goede reviews krijgen over hun app. Deze is erg handig voor gebruikers omdat het je in staat stelt om vanaf je telefoon te handelen. De app is erg gemakkelijk te gebruiken, waardoor je altijd toegang hebt tot de markt, waar je dan ook bent in de wereld. Omdat mensen positief zijn over de app, kun je er zeker van zijn dat Kraken een betrouwbaar handelsplatform is in dit opzicht.

Al met al biedt Kraken een betrouwbaar handelsplatform voor mensen die in cryptocurrency willen beleggen. Het heeft een goede klantenservice, een goede track record wat betreft digitale veiligheid, lage transactiekosten, veel keuze in crypto, een transparante website en goede reviews over hun app. Dit platform is dan ook zeker het proberen waard.

Foto van Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *