Bekende Crypto Analist Voorspelt: Bitcoin Crasht Naar $54k – Kan Bitcoin Instorten Of Gaat Bitcoin Stijgen?

De crypto markt daalt al dagen en investeerders verliezen miljarden na de daling van marktkapitalisatie van $2,44 triljoen naar $2,33 triljoen op dinsdag.

Data van Coinglass laat zien dat bijna $500 miljoen crypto was geliquideerd, dat grotendeels kwam van Bitcoin, maar ook kwam van coins zoals Ethereum, Dogecoin en Solana. Hierdoor blijft Bitcoin onder hoge druk en de aankomende dagen wordt een grote daling verwacht.

Nadat Bitcoin een prijs van $68.000 bereikte op 13 juni, is Bitcoin aan een flinke daling begonnen en zijn de dagelijkse en wekelijkse grafieken in rood komen te staan. Belangrijke informatie laat nu zien, dat de koers onder een belangrijk weerstandsniveau is terechtgekomen en dat de koers nog verder zal gaan dalen de aankomende dagen.

Na de grote daling in marktkapitalisatie en de grafieken die in rood staan, is iedereen benieuwd wat er nu gaat gebeuren met de Bitcoin koers.

Bitcoin Verwachting – Is Er Nog Kans Op Stijging?

Eerder deze maand heeft Bitcoin een hoogste punt behaald van $72.000. Na het bereiken van het hoogste prijspunt is er een prijs correctie geweest van 10%. De zorgen dat Bitcoin gaat dalen naar $60,000 groeien verder.

Op dit moment wordt Bitcoin verkocht op $67.508 en is wederom een sterk weerstandsniveau. Daarnaast staat Bitcoin op het punt om de 50-daagse EMA te testen op het punt van $68.000. Als het bitcoin niet lukt om boven de 50 dagelijks EMA te blijven is de kans groot dat bitcoin verder zal dalen naar $60.760 deze maand. Maar als het bitcoin wel gaat lukken om over deze lijn heen te komen, kan het stijgen naar $70.000 dollar.

De data wordt ondersteund door de prijs die net uit het hoofd en schouders patroon komt. Met het dalende signaal en de kans dat Bitcoin niet boven de 50-daagse EMA blijft is de kans groot dat Bitcoin verder gaat dalen.

De Onzekere Toekomst Van Bitcoin

Hoofdresearcher Julio Moreno van CryptoQuant heeft data laten zien dat Bitcoin miners 1200 bitcoins hebben verkocht, wat een van de grootste volumes is in de afgelopen maanden. In de afgelopen tijd wordt er steeds vaker bitcoin verkocht door miners, en houden ze de beloningen niet meer in bezit. Dit is een grote reden dat Bitcoin steeds verder aan het dalen is. Ook hebben veel mining bedrijven en individuele miners aangegeven dat ze lastig winstgevend kunnen blijven na de recente Bitcoin halvering.

Door al het slechte nieuws voor Bitcoin zijn er grote kansen voor altcoins. Crypto analist Michael Van De Poppe heeft een strategie gedeeld die zijn aandacht legt op het kopen van altcoins nu ze het dieptepunt bereiken. Hij vertelt dat alle investeerders hun kapitaal proberen te herstellen na de flinke daling van Bitcoin. Investeerders hebben nu de ogen gericht op één revolutionaire meme coin.

Pepe Unchained ($PEPU) – De Meme Coin Die Alles Gaat Veranderen

Veel meme coins worden vaak ontwikkeld op grote netwerken zoals Ethereum en Solana.

Pepe Unchained wil hier verandering in brengen met de eigen Layer-2 blockchain die ze hebben ontwikkeld. Met deze blockchain houden ze de eigen techniek in handen en kunnen ze gebruikers van de coin grote voordelen aanbieden, bijvoorbeeld lage transactiekosten en snelle verwerkingstijden

De Pepe Unchained is gebaseerd op de bekende Pepe meme. In totaal zijn er 8 miljoen tokens beschikbaar waarvan er 1,6 miljard te koop zijn voor vroege investeerders. De investeerders die er vroeger bij zijn kunnen nog meegenieten van dubbele staking beloningen en kunnen de token kopen tegen de laatste prijs.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Andere Interessante Crypto Coins

Als je op zoek bent naar nog meer alternatieve investeringsmogelijkheden zijn er nog meer altcoins om naar te kijken. Investeerders focussen zich namelijk ook op andere altcoins die in de presale zijn. Altcoins die in de presale zijn worden niet beïnvloed door het huidige momentum van Bitcoin, daarom is dit een goed moment is om te investeren in altcoins die nog gelanceerd moeten worden.

Hieronder vind je een aantal van de beste presales die veel potentie hebben om jou kapitaal te laten groeien.

Base Dawgz – Beste Crypto Op De Base Blockchain?

De nieuwe meme coin, Base Dawgz, is ontwikkeld op de Base Blockchain en beschikbaar op vier andere blockchains. Met deze informatie is al te zien dat het een coin is met multi-chain mogelijkheden waarbij makkelijk tokens overgezet kunnen worden van de ene naar de andere blockchain.

De meme coin is geïnspireerd op base jumping. Dit is een sport waarbij parachutisten met adrenaline uit het vliegtuig springen en het parachute opendoen. De afgelopen maanden hebben coins op de Base blockchain mooie prestaties behaald en zijn ze gegroeid tot een marktwaarde van $1,8 miljard.

Op dit moment zijn de tokens beschikbaar in de presale, maar ook is er de mogelijkheid om de $DAWGZ tokens te krijgen op social media door opdrachten uit te voeren kunnen deelnemers punten verdienen en tokens ontvangen.

Bezoek Base Dawgz Presale

WienerAI – Nieuwe Meme Coin Met AI Mogelijkheden

In plaats van de welbekende Shiba hond komt er nu een teckel op de markt, genaamd WienerAI. Een nieuwe meme coin die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en hierdoor veel functies combineert. De naam is een combinatie tussen AI en een meme, om over te brengen aan gebruikers dat kunstmatige intelligentie niet alleen een tool is, maar ook een vriend die je kan helpen.

De token is ontwikkeld op de ETH blockchain en er 69 miljard tokens waarvan er 40% beschikbaar zijn voor investeerders. Andere tokens zijn gereserveerd voor hoge stake beloningen, community beloningen, liquiditeit op exchanges en marketing. Als je zelf wil investeren, ga dan snel naar de website waar je makkelijk je eigen crypto kan wisselen voor de $WAI token.

Bezoek WienerAI Presale

99Bitcoins – Leer Over Crypto En Krijg Beloningen

De website waar je alles kan leren over crypto, 99Bitcoins, komt op dit moment met een unieke kans om een eigen token te kopen, voordat deze wordt gelanceerd op exchanges. De website heeft meer dan 700.000 gebruikers en werd in 2010 gelanceerd.

Met hun eigen token kunnen ze nu een learn to earn systeem mogelijk maken waarbij gebruikers een beloning krijgen in de vorm van $99BTC tokens als ze hun leerdoelen behaald hebben.  Ook biedt de token andere voordelen zoals een eigen staking mechanisme waarbij je je verdiende tokens kan inzetten om nog meer tokens te ontvangen.

In de voorverkoop kun je tokens kopen door middel van ETH, BNB, USDT en met de creditcard. De token is opgewikkeld op de ETH blockchain, maar wordt ook beschikbaar voor de BRC-20 blockchain waar je tegen lagere kosten kunt treden.

Bezoek 99Bitcoins Presale

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *