Bereid je voor op Solana pumps met POODL + meer: De beste ICOs van september

Maanden nadat de eerste Bitcoin en Ethereum spot ETFs werden goedgekeurd voor handel in de Verenigde Staten, zet fondsaanbieder VanEck in op Solana als de volgende belangrijke ETF kans. De aanbieder heeft een aanvraag ingediend om de eerste spot Solana ETF in het land aan te bieden, wat het landschap van crypto investeringen zou kunnen veranderen. Na de goedkeuring van een baanbrekende Solana ETF in Brazilië, geloven analisten dat het slechts een kwestie van tijd is voordat er een wordt goedgekeurd in de Verenigde Staten.

Als dat gebeurt, bereid je dan voor op een goddelijke opleving in het hele ecosysteem van Solana. Dit is het perfecte moment om de beste crypto ICO kansen van Solana te grijpen voordat de onvermijdelijke moonshots plaatsvinden.

De beste recente ICO’s om nu in te kopen

Slimme investeerders die op zoek zijn naar de beste rendementen, weten dat er veel geld te verdienen valt met het vinden van de beste crypto presales en ICO’s. Daarom hebben we de beste recente ICO’s van belang voor deze september onderzocht, zodat jij dat niet hoeft te doen. De volgende selecties zijn gekozen op basis van markttrends, waardeproposities en projectfundamentals:

  1. Poodlana (POODL)
  2. Bitcoin Dogs (0DOG)
  3. Lingo (LINGO)

1) Poodlana (POODL): De vaandeldrager van crypto mode in 2024

Poodlana is ongetwijfeld een van de beste Solana crypto ICO’s van september 2024, na een succesvolle lancering op 16 augustus. Poodlana, bijgenaamd de ‘Hermès van Crypto’, brengt een vleugje flair die de luxe en exclusiviteit van merken als YSL en Chanel weerspiegelt en injecteert dit in de Solana meme coin sector die al miljarden dollars waard is

Deze meme coin met poedel thema heeft een unieke marketingstrategie en maakt gebruik van de meest actieve meme coin markten ter wereld, met name in China, Japan en Korea, waar poedels worden aanbeden en worden gezien als het ultieme modeaccessoire. Met deze markten, die goed zijn voor 80% van alle meme coin handelsvolumes, is Poodlana goed gepositioneerd om de Solana meme coin grafieken in 2024 en daarna te domineren.

Poodlana heeft zijn lancering perfect getimed, aangezien inflatiecijfers stijgen en de prijzen van altcoins worden verlaagd. Het is geen verrassing dat het slimme geld zich stort op altcoins met een lage kapitalisatie en een hoog potentieel, zoals Poodlana, om portfolio’s te versterken met een meme coin die alles in zich heeft om een ​​legitieme winnaar te worden. Deze op Azië gerichte strategie is zeer succesvol gebleken voor meme coins zoals Chinese Andy (genereerde een winst van 750%), waar Poodlana op inspeelde na de lancering op top DEX Raydium, een ​​uur nadat de presale op 16 augustus eindigde.

De hype rondom Poodlana neemt toe tot een kookpunt: dit is je laatste kans om er tegen een lage prijs in te stappen voordat Poodlana de wereld overneemt. De korte presale is net afgelopen en we vonden dat dit juweeltje hier moest worden opgenomen, omdat het nu beschikbaar is op Raydium, MEXC en BingX, waardoor het ongelooflijk gemakkelijk is voor iedereen om te kopen.

Ga voor meer informatie naar de website van Poodlana.

2) Bitcoin Dogs (0DOG): First-mover winsten die te mooi zijn om te laten liggen

De ICO van Bitcoin Dogs is onlangs afgelopen, maar de status als de eerste ICO op de Bitcoin blockchain maakt het een investeringskans die te mooi is om te laten liggen. De presale lancering leverde maar liefst $13,5 miljoen op, wat de golf van interesse aangeeft die de first-mover status heeft aangewakkerd. Bitcoin Dogs werd onlangs gelanceerd op Gate, MEXC en de BRC-20 exclusieve DEX, UniSat, maar er is nog tijd genoeg om in te stappen als je de ICO hebt gemist.

Bitcoin Dogs is een terugkeer naar de gloriedagen van 8-bit gaming met zijn play-to-earn aanbod doordrenkt van nostalgie uit de jaren 90, gecombineerd met een wereld van staking- en yield farming mogelijkheden tegen aanzienlijke APY’s. Dit zal worden gevolgd door de release van 10.000 Bitcoin Ordinals die verzameld kunnen worden en zorgen voor voortdurende betrokkenheid van de community. Elke gebruiker kan zijn eigen digitale dogs op de Bitcoin blockchain grootbrengen, die spelers kunnen grootbrengen, levelen en gebruiken om te concurreren met anderen in ruil voor in-game BARK tokens. BARK tokens kunnen vervolgens worden omgezet in de native token van het protocol, 0DOG.

Je bent nog vroeg op het Bitcoin Dogs-feestje: mis deze zeldzame kans niet om deel uit te maken van een baanbrekend project. Het is juist dit vroege stadium van een project dat echt een gevoel van urgentie en opwinding zou moeten oproepen bij potentiële investeerders.

Ga voor meer informatie naar de website van Bitcoin Dogs.

3) Lingo (LINGO): Beste aankomende ICO voor RWA op Solana

Lingo bevindt zich momenteel midden in zijn langverwachte ICO. Het innovatieve project bouwt het belangrijkste RWA-enabled rewards ecosysteem, gecombineerd met een flinke dosis gamification, ontworpen om de volgende golf van retailinvesteringen in Solana aan boord te krijgen. Via zijn native token, LINGO, kunnen gebruikers beloningen inzetten en winnen van zijn toppartners, zoals Magic Eden, Travala en Fizen.

Met Lingo kunnen gebruikers beloningen claimen van meer dan 3.000 merken, waaronder Netflix, Spotify, Nike en Starbucks. Dit geeft het project tastbare, echte utility voor gebruikers waarvan verwacht wordt dat het massale acceptatie stimuleert voor actieve en passieve deelnemers aan de Lingo economie. De Lingo presale, gebouwd op Base en Solana, is een kans die je niet mag missen om te investeren in de lucratieve Real World Assets (RWA) niche.

De beste ICO’s om nu te kopen in september 2024

Solana wordt geprezen als het Layer-1 platform van de toekomst, en het heeft nog lang niet zijn hoogtepunt bereikt. Dit is het ideale moment om exposure te krijgen terwijl de markt stabiliseert. De meest effectieve manier om dit te doen, is door te investeren in ICO’s en onlangs gelanceerde projecten die hun volledige potentieel nog moeten realiseren.

Poodlana en Bitcoin Dogs bieden beide het beste potentieel op dit moment, terwijl Lingo ook een sterke optie blijft.

Foto van Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *