Bitwise CIO: BTC Koers Naar $100k Dit Jaar – Wanneer Gaat Bitcoin Stijgen?

De Bitcoin koers ligt aan het begin van de middag op $ 58.366 na een daling van 0,4% in de afgelopen 24 uur. Hoewel de prijs van Bitcoin erg laag ligt vergeleken met enkele maanden terug, zou BTC dit jaar naar $ 100.000 kunnen gaan. Dat is wat Matt Hougan, de CIO van Bitwise, denkt.

In dit artikel kijken we naar wat er mogelijk te wachten staat voor Bitcoin dit jaar. Met bullish voorspellingen van Hougan en bearish voorspellingen met een hoge kans dat Bitcoin onder $ 50.000 daalt. Daarnaast kijken we naar een aantal van de beste crypto investeringen van het moment, terwijl Bitcoin vandaag consolideert rond $ 58.000.

BTC Koers Verwachting – Gaat Bitcoin Stijgen Naar $ 100k in 2024?

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers onder twee belangrijke resistance levels, de 200-daagse moving average (blauw) bij $ 59.000 en de psychologische resistance bij $ 60.000. Dit wil zeggen dat er veel koopdruk nodig is om Bitcoin vanuit dit punt nog verder te laten stijgen op kortere termijn.

Het zou gunstig zijn voor Bitcoin om niet langer dan een week onder de $ 59k te blijven liggen, gezien de 30-daagse moving average (geel) sterk aan het dalen is en binnenkort een “Death Cross” zou kunnen vormen. Dit bearish signaal kan een negatieve invloed hebben op het sentiment van de markt en zorgen voor extra verkoopdruk.

Met zijn huidige Relative Strength Index (RSI) van 41, heeft BTC weinig momentum en zal er een goede reden nodig zijn voor een stijging boven $ 60.000. Dit maakt het vooruitzicht voor Bitcoin erg onzeker op kortere termijn, met het risico op dalingen richting $ 55.000, waar de cryptomunt vorige week ook terechtkwam.

Op langere termijn is het vooruitzicht positiever voor Bitcoin, zo denkt bijvoorbeeld Matt Hougan, de Chief Investment Officer (CIO) van Bitwise, dat de Bitcoin koers dit jaar naar $ 100.000 kan stijgen. Hougan denkt dat deze bearish periode slechts tijdelijk is, wat betekent dat crypto tijdens of na de zomer weer momentum kan herpakken.

In de afgelopen weken ervaarde Bitcoin veel verkoopdruk, onder andere door de crypto exchange Mt. Gox, de Duitse overheid en crypto miners die massaal BTC verkochten. Maar nu het ergste hiervan voorbij lijkt te zijn, kunnen we ons weer richten op positieve gebeurtenissen.

De lancering van de spot Ethereum ETF, de verwachte renteverlaging vanuit de Fed en de historische post-halving bull run die typisch 6 – 12 maanden na de Bitcoin halving plaatsvindt, zijn en aantal gebeurtenissen om naar uit te kijken. Deze gebeurtenissen kunnen een grote positieve invloed hebben op de Bitcoin koers en alle huidige FUD (Fear, Uncertainty & Doubt) van de kaart vegen.

https://twitter.com/TATrader_Alan/status/1810968271107018918

Op korte termijn kan de markt nog bloedlink blijven en is het mogelijk dat Bitcoin de komende tijd nog onder $ 50.000 zal dalen. Hoewel dit voor sommigen erg spannend is, is het voor anderen een mogelijkheid om meer te kopen en later extra te profiteren. Als we ervan uitgaan dat de grote sell-off voorbij is, kan Bitcoin mogelijk binnen enkele maanden weer terug richting $ 70.000.

De historische post-halving bull run kan zo vroeg als eind 2024 beginnen, maar mogelijk ook in de eerste helft van 2025, dit is waarschijnlijk een belangrijke katalysator die bepaalt hoe hoog Bitcoin dit jaar kan gaan. Sommigen voorspellen dat de opkomende crypto bull run de grootste tot nu toe zal zijn, waardoor cryptocurrency mogelijk spotgoedkoop is op het moment.

Welke Crypto Gaat Stijgen Na Herstel Bitcoin Koers?

De huidige crypto dip brengt talloze mogelijkheden met zich mee, zo zijn velen altcoins met meer dan 50% van hun piek van eerder dit jaar gedaald. Een investering in de juiste altcoins zou in een volgende bull run al gauw 3 tot 10 keer meer waard kunnen zijn. Hoe kleiner het crypto project, hoe minder tijd het nodig heeft om voor deze potentiële 10x gains te zorgen.

In dit artikel kijken we naar 3 van de meest veelbelovende crypto projecten die binnenkort hun native tokens zullen lanceren op exchanges. Hierdoor heb je tijdelijk de mogelijkheid om deze voor een vaste lage prijs te kopen in een presale. Een presale helpt het project om vroegtijdig geld op te halen en zijn community op te bouwen, terwijl investeerders profiteren van een lage prijs.

Pepe Unchained (PEPU)

Investeerders zijn razendenthousiast over de Pepe Unchained (PEPU) presale, die in enkele weken tijd meer dan $ 3,17 miljoen heeft opgehaald. Pepe Unchained heeft zijn eigen Layer-2 blockchain op Ethereum, zodat investeerders profiteren van lage transactiekosten, hoge snelheden, dubbele staking beloningen, maar ook de sterke beveiliging van Ethereum zelf.

Omdat Pepe Unchained zijn eigen blockchain heeft, is de kans groot dat de populariteit van deze altcoin snel explodeert, daarnaast kan het ook voor een deel meeliften op Pepe Coin (PEPE), een van de grootste meme coins op Ethereum. Hierdoor zou de nieuwe Pepe blockchain al snel zo groot kunnen worden als concurrenten zoals Base en Polygon.

https://youtu.be/6qMiz8wLaIc

Je kunt deelnemen aan de presale van Pepe Unchained door PEPU te kopen met ETH, BNB of USDT, daarnaast is het via de website ook mogelijk om deze altcoins te kopen met je creditcard. De huidige prijs voor PEPU is $ 0,0083591, maar zal binnen 16 uur stijgen. Tijdens de presale kun je PEPU staken, met een huidige APY van 590%.

Pepe Unchained zal binnenkort lanceren op zijn eerste gedecentraliseerde exchange (DEX) en zou vanaf dat moment omhoog kunnen schieten in waarde. Met het gebruik van zijn eigen blockchain, die volledig in het teken staat van memes, heeft PEPU extra potentie om viraal te gaan, waardoor je als vroege investeerder mogelijk veel geld kan verdienen.

Nu naar Pepe Unchained

Base Dawgz (DAWGZ)

Base Dawgz (DAWGZ) is een project dat begin juni is gelanceerd en ondanks het ophalen van $ 200.000 in zijn eerste uur, een redelijk rustige start had. Deze maand is de presale geëxplodeerd in populariteit, omdat het nu mogelijk is om ook DAWGZ vroegtijdig te staken, met bizar hoge beloningen op het moment van schrijven.

DAWGZ is een avontuurlijke meme coin die gelanceerd zal worden op Base, maar dat is niet waar het stopt, want als multi-chain meme coin, zal DAWGZ ook verhandeld kunnen worden op vijf andere chains, waaronder:

  • Ethereum
  • Binance Smart Chain
  • Polygon
  • Avalanche
  • Solana

Deze multi-chain functionaliteit is het wapen waarmee Base Dawgz van plan is om viraal te gaan. Daarnaast heeft de presale een share-to-earn model, waarmee je gratis DAWGZ kunt verdienen door berichten op social media te delen en na de presale kunt claimen.

https://twitter.com/BaseDawgz/status/1810693781055750177

Je kunt DAWGZ tijdens de presale kopen voor $ 0,0061 per stuk en staken met een huidige APY van ruim 2.100%, meer dan 6% per dag. Na het ophalen van $ 2,45 miljoen, zal het niet lang duren voordat de prijs van DAWGZ stijgt en de APY van de staking pool daalt, naarmate er meer mensen kiezen om te kopen en staken tijdens de presale.

Binnenkort zal DAWGZ voor een nog hogere prijs worden gelist op zijn eerste exchange. Dankzij zijn share-to-earn model en mutli-chain functionaliteit, heeft de meme coin behoorlijk veel potentie om viraal te gaan en vroege investeerders veel geld op te leveren.

Nu naar Base Dawgz

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) is een opkomend e-learning platform waar veel investeerders op gewacht hebben. Met een bestaande community van bijna 3 miljoen abonnees, zal 99Bitcoins binnenkort zijn nieuwe Learn-to-Earn platform lanceren, waardoor je meer kunt leren over crypto, trading en de blockchain en hiermee 99BTC kunt verdienen als beloning.

99BTC is een ERC-20 token die gelanceerd zal worden op de Ethereum blockchain, maar later ook gebruikt kan worden op de Bitcoin blockchain als BRC-20 token. Met 99BTC krijg je toegang tot premium features van het learn-to-earn platform, terwijl je de token ook kunt gebruiken voor staking beloningen.

https://twitter.com/99BitcoinsHQ/status/1809199927618421082

99BTC is in de presale te koop voor $ 0,00113 per stuk, een prijs die over enkele dagen zal stijgen naar $ 0,0014. Tijdens de presale is het mogelijk om staking beloningen te verdienen met een APY van maar liefst 704%, waardoor je na de presale extra tokens kunt claimen en meer kans maakt op een hoge winst.

Met zijn bestaande community van 2,8 miljoen gebruikers en 79 uur aan digitaal lesmateriaal, heeft 99Bitcoins potentie om een grote speler te worden tijdens de volgende bull run. Om deze reden hebben vroege investeerders al emer dan $ 2,39 miljoen aan 99BTC gekocht tijdens de presale.

Nu naar 99Bitcoins

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *