Cardano Koers Verwachting: Crypto Analist Verwacht ADA Pump Naar $0.70 – Waarom Stijgt Cardano?

Cardano (ADA) is misschien wel een van de grootste verliezers geweest binnen de recente moeilijke fase voor de crypto markt. Toch bevindt ADA zich nog altijd in de top 10 van de crypto markt en zijn er nu zelfs crypto analisten die een stijging richting de $ 0,70 voorspellen. Waarom stijgt Cardano?

Cardano is onlangs, net als de rest van de crypto markt, begonnen aan een herstel. De nummer 10 van de crypto markt is over de afgelopen maand al meer dan 10% gedaald, maar wist de afgelopen week wel een stijging door te maken van 6,89%. Hiermee is het begonnen om een groot deel van zijn verloren terrein terug te winnen.

Cardano koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Captain Faibik, een bekende crypto analist, deelde onlangs zijn analyse van de huidige ADA koers grafiek. Hij keek met name naar het Falling Wedge patroon, een patroon dat normaliter wijst op een afname van de verkoopdruk, een teken van een comeback dus.

https://twitter.com/CryptoFaibik/status/1806953268435964409?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1806953268435964409%7Ctwgr%5E8762679cb56706072ac15ffd002b86c94c77f26e%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FCryptoFaibik%2Fstatus%2F1806953268435964409

Volgens Faibik kan er binnenkort een uitbraak plaatsvinden binnen dit patroon. Een uitbraak kan leiden tot een significante toename in koopmomentum en kan een mogelijke bullish trend voor Cardano in gang zetten.

Op het moment dat dit plaatsvindt, kan er een stijging plaatsvinden richting de $ 0,70.

Waarom stijgt Cardano koers?

De belangrijkste reden achter de recente toename in momentum van de Cardano koers is het feit dat er binnenkort een belangrijke hard fork aan zit te komen. De opkomende Chang Hard Fork moet ervoor zorgen dat het bestuur van het Cardano ecosysteem nog gedecentraliseerder wordt.

Op 27 juni maakte de Cardano Foundation bekend dat deze Chang Hard Fork plaats gaat vinden. Het model heeft als doel inclusiviteit en diversiteit, terwijl het ook de delegate representatives (DReps), stake pool operators (SPOs) en een ‘constitutional committee’ balanceert.

De verwachting is dat een verbetering van het ecosysteem van Cardano ook moet kunnen leiden tot een stijging van de koers waarde. 

Cardano koers verwachting

De RSI van Cardano bevindt zich op 60, wat een teken is dat de ADA markt zich in de buurt van een bullish trend bevindt. Deze RSI bevond zich 2 dagen geleden nog op 40, wat betekent dat het koopmomentum van de ADA koers aan het toenemen is.

RSI Cardano stijgt naar 60 – Bron: TradingView

De toename in koopmomentum heeft er ook voor gezorgd dat het MACD-histogram een koopsignaal afgeeft met een waarde van -0,13.

Tegelijkertijd heeft de recente stijging ervoor gezorgd dat de ADA koers nu meer waard is dan zijn 10-daagse en 20-daagse EMA’s. Dit is een teken dat de Cardano koers op de korte termijn verder kan gaan stijgen.

Een stijging richting de voorspelde $ 0,70 lijkt echter nog ver weg. Dit is namelijk een stijging van 75% ten opzichte van zijn huidige niveau. Investeerders die willen profiteren van dit soort stijgen zullen hun ogen waarschijnlijk moeten richten op andere opties zoals presale tokens.

Presale tokens staan namelijk vaak garant voor grote stijgingen op het moment dat ze gelanceerd worden.

De projecten bieden hun native tokens namelijk voor lage prijzen aan tijdens de presale fase zodat ze de financiering voor hun ontwikkeling rond kunnen krijgen. Op het moment dat dit project vervolgens tractie weet te winnen en gelanceerd wordt op exchanges kunnen deze tokens hard gaan stijgen in waarde. 

Om die reden worden hieronder een drietal van de beste presale tokens van dit moment gelanceerd.

Pepe Unchained (PEPU) – eerste meme coin Layer 2 blockchain ter wereld 

Pepe Unchained lijkt in eerste instantie een van de vele alternatieven voor de bekende Pepe coin (PEPE). Pepe is namelijk de 2 na grootste meme coin ter wereld en dit zorgt ervoor dat er dagelijks nieuwe Pepe alternatieven worden gelanceerd. Geen van deze Pepe alternatieven weten zich echter te onderscheiden zoals Pepe Unchained dit nu doet.

Pepe Unchained vormt namelijk de losgelaten versie van de originele Pepe. Deze losgelaten Pepe is erin geslaagd om een nieuwe Layer 2 blockchain te creëren. Hiermee lost het de problemen op van Layer 1 blockchains zoals Ethereum, die tegenwoordig vaak te maken hebben met trage transacties en hoge tarieven. Bij Pepe Unchained kunnen gebruikers dus profiteren van snelle transacties en lage kosten, waarmee het ook meteen een uitstekende launchpad vormt voor nieuwe meme coins.

Gebruikers kunnen bij Pepe Unchained niet alleen profiteren van lagere tarieven en goede snelheid, maar ook van extra Pepe en dubbele staking beloningen. Het staking systeem van Pepe Unchained heeft 30% van de totale token voorraad tot zijn beschikking en gebruikers kunnen hierdoor profiteren van een APY die zich op dit moment boven de 1.000% bevindt.

De presale van Pepe Unchained wist binnen korte tijd meer dan $ 1,7 miljoen op te halen en komt hierdoor dicht in de buurt van zijn volgende doel bij $ 1,963 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt, zal de huidige prijs van $ 0,0081939 ook verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

WienerAI (WAI) – meme coin wekt indruk binnen zowel de AI crypto als meme coin community 

WienerAI is een nieuwe meme coin die tijdens zijn presale fase al meteen indruk wist te maken op zowel de AI crypto als meme coin community. Dit project maakt namelijk net als veel meme coins gebruik van een hond als mascotte, maar in het geval van dit project vertegenwoordigt deze hond een AI trading bot.

Gebruikers zullen de AI trading bot kunnen gebruiken om vragen te stellen die gerelateerd zijn aan de crypto markt. De antwoorden op deze vragen kunnen ze dan gebruiken om een voordeel te behalen op de crypto markt. Ze kunnen dit voordeel ook meteen toepassen aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze trading bot.

https://x.com/WienerDogAI/status/1807513582919372959

Naast dat gebruikers in staat zijn om winsten te genereren via de trading bot, zijn gebruikers ook in staat om extra WAI tokens te verdienen via het staking mechanisme van dit project. Ondanks dat de presale nog altijd in volle gang is, zijn er inmiddels al meer dan 6,3 miljard tokens vastgezet binnen dit staking systeem. De huidige APY loopt op tot wel 164%.

De presale van WienerAI bleek al snel een van de meest succesvolle presales van 2024. Deze presale heeft namelijk al bijna $ 7 miljoen op weten te halen. WAI tokens kosten op dit moment $ 0,000724 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen op het moment dat de presale zijn volgende fase in gaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

PlayDoge (PLAY) – nieuwe Play to Earn meme coin gaat viraal

PlayDoge is een nieuwe Play to Earn meme coin die bezig is met een remake van de bekende Tamagotchi game. In deze bekende game konden gebruikers in de jaren 90 voor hun eigen virtuele huisdier zorgen. Dit virtuele huisdier zal in het geval van PlayDoge de iconische Doge meme zijn. Net als in de jaren 90 wordt er gebruik gemaakt van 8-bit 2D vormgeving waardoor de nostalgie van deze bekende game bewaard blijft. 

Gebruikers zullen voor hun virtuele huisdier moeten zorgen om het vervolgens in te zetten bij minigames. Gebruikers die minigames winnen, zullen in aanmerking komen voor de native PLAY token van dit project. Daarnaast kunnen gebruikers ook gerankt worden op een leaderboard, wat nog meer PLAY tokens met zich meebrengt.

https://x.com/PlayDogeGame/status/1806347149950456015

Naast de mobiele game zijn gebruikers ook in staat om PLAY tokens te verdienen door deze meme coin vast te zetten. Het project heeft 12% van de token voorraad namelijk gereserveerd voor staking beloningen en er is sprake van zowel ETH als BNB staking. De staking beloningen lopen op tot meer dan 110% per jaar en in totaal zijn er al meer dan 165 miljoen PLAY tokens vastgezet.

De presale van PlayDoge heeft 50% van de token voorraad tot zijn beschikking. In totaal is er al meer dan $ 5,3 miljoen opgehaald, een bevestiging dat dit project al snel viraal is gegaan. Tokens kosten nu beperkte tijd $ 0,00514 per stuk, maar zullen in de volgende fase van de presale $ 0,00515 gaan kosten. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *