Crypto Expert: ETH ETF Goedgekeurd, Ethereum Koers Naar $8k & Altcoins Met Potentie x10 Te Gaan

Na een aantal slechten weken lijkt de crypto markt het tempo weer op te pakken. Top cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum zijn met meer dan 10% gestegen in de afgelopen week. Volgens crypto experts komt dit vooral doordat de Ethereum ETF voor de deur staat. We gaan in dit artikel dieper in op de veranderingen in de crypto markt en we nemen een kijkje naar een aantal altcoins met potentie om flink te stijgen.

Nu de Bitcoin halving is geweest en er steeds meer vermogen wordt verzameld in de Bitcoin ETF’s komt er een rooskleurige tijd aan voor de crypto markt. Helemaal wanneer de Ethereum ETF’s ook worden goedgekeurd. Volgens verschillende crypto experts worden deze aankomende week goedgekeurd en worden ze dinsdag 23 juli op de markt gelanceerd

Hiermee zouden institutionele investeerders ook in de spot Ethereum markt kunnen investeren, net als eerder dit jaar het geval was bij Bitcoin. Dit betekent dat er weer een nieuwe instroom aan miljarden de crypto markt opkomt waarmee niet alleen de koersen stijgen, maar ook de grootschalige acceptatie van de digitale munteenheden dichterbij komt.

Verder heeft het schikbarende nieuws over de aanslag op ex-president Donald Trump een goede impact op de crypto markt. Dit komt doordat de aanslag er voor heeft gezorgd dat Trump een grotere kans (geschat op 70%) heeft om de presidentiële verkiezingen in Amerika te winnen. Trump is pro-crypto en zal op 25-27 juli gaan spreken op de Bitcoin Conference in Nashville.

Door dit nieuws is Bitcoin flink aan het stijgen en ook de Ethereum koers handelt weer stabiel boven de $3.400. Wanneer de ETH ETF’s worden goedgekeurd is het waarschijnlijk dat Ethereum snel zijn ATH zal verbreken en door zal groeien richting de $8k. Natuurlijk zijn er naast Ethereum nog meer altcoins met potentie, maar daar gaan we later in dit artikel naar kijken.

Ethereum koers verwachting: ETH ETF staat voor de deur

Als we gaan kijken naar de Ethereum koers heeft de populaire cryptomunt een sterke positie ingenomen. Momenteel staat de koers op $3.420 waarmee het boven zijn 50-day Exponential Moving Average (EMA) handelt van $3.383. Dit niveau vormt een sterke support lijn om een eventuele daling tegen te gaan.

Verder zien we dat de koers van Ethereum een V-patern heeft aangenomen wat een teken is van een herstelbeweging na een aantal slechte weken. Samen met een RSI van 57 geeft dit aan dat ETH in een uptrend is. 

Nu de goedkeuring van de Ethereum ETF opkomst is, verwachten we dat de altcoin binnen de kortste keren langs de $4.000 vliegt. Het zal dan ook niet lang duren totdat Ethereum zijn ATH van $4.891 verbreekt. Al verwachten we wel dat dit pas na de zomer zal gebeuren, aangezien de zomermaanden historisch gezien vaak rustig zijn in de crypto markt.

Altcoins met potentie om te stijgen na goedkeuring Ethereum ETF

Ook al is er nog veel ruimte voor Bitcoin en Ethereum om te groeien, er zijn andere kleine altcoins die potentie hebben om nog harder te stijgen. Dit komt doordat Bitcoin en ETH top cryptocurrency zijn met een zeer hoge markt waarde. Hierdoor is er veel vermogen nodig om de tokens te laten stijgen.

Er zijn een aantal kleine cryptomunten die een marktwaarde hebben van onder de $10 miljoen waardoor ze heel gemakkelijk kunnen stijgen. Op dit moment raden wij deze cryptocurrency aan omdat ze veel potentie hebben om te stijgen met de aankomende bull run.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor de bekende Pepe coin. Waar veel Pepe alternatieven vaak proberen te profiteren van de hype rondom Pepe, zonder eigen utility aan te bieden, weet Pepe Unchained zich te onderscheiden met een unieke meme coin Layer 2 blockchain.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained brengt snelle en goedkope transacties met zich mee. Veel meme coins die zich bevinden op Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben tegenwoordig te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten, en de Layer 2 van Pepe Unchained komt dus als geroepen en vormt dan ook de ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

Gebruikers kunnen naast de Layer 2 oplossing van PEPU echter ook genieten van andere voordelen. Zo geeft het project aan dat het dubbele staking beloningen uitdeelt, iets wat terug te zien is aan de huidige APY die zich nog altijd boven de 500% bevindt. Inmiddels zijn er dan ook al meer dan 310 miljoen tokens vastgezet, wat ook een bewijs is van het vertrouwen dat investeerders hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained loopt hard, en inmiddels is er al meer dan $ 3,7 miljoen opgehaald. Hierdoor komt het ook dicht in de buurt van zijn volgende doel bij de $ 3,9 miljoen. Zodra dit doel behaald is, zal ook de huidige prijs van $ 0,0084598 per stuk verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – nieuwe meme coin creëert gedecentraliseerde wereld zonder grenzen op de blockchain

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die bezig is om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. De inspiratie voor deze gedecentraliseerde wereld komt voort uit de vrijheid die gepaard gaat met base jumping. Het projectteam hoopt deze vrijheid nu dus naar de blockchain te kunnen vertalen.

De gedecentraliseerde wereld zonder grenzen moet gebruikers in staat stellen om tokens te verplaatsen over meerdere blockchains. Om dit mogelijk te maken gebruikt het project multi-chain functionaliteiten. Om deze multi-chain functie te realiseren is de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar op de Base blockchain, maar ook op de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains.

Het feit dat de Base blockchain het thuis vormt voor deze token brengt echter de nodige voordelen met zich mee. Deze opkomende blockchain, die slechts een jaar geleden pas live ging, is namelijk al de strijd aangegaan met grootheden zoals Solana, en verantwoordelijk geweest voor succesvolle meme coins zoals Brett (BRETT). Brett wist al snel een market cap van boven de $ 1,5 miljard te realiseren. Base Dawgz lijkt nu de volgende meme coin op de Base blockchain te gaan worden die aanzienlijke winsten kan realiseren.

De crypto presale van Base Dawgz wist in een periode van 7 dagen al meer dan $ 1 miljoen op te halen. Op dit moment zijn er al $ 2,5 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. De huidige prijs voor 1 DAWGZ token is $ 0,006405, maar deze prijs zal in minder dan 7 dagen verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

Meme Games (MGMES) – neem deel aan de Olympische Spelen via je eigen crypto karakter

Steek je fakkel aan met Meme Games en bereid je voor op de Olympische Spelen door je favoriete meme karakter uit te kiezen. Kies je favoriete karakter en zie hoe ze voor goud gaan tijdens spellen die synchroon lopen aan de Olympische Spelen.

Meme Games combineert de passie van de Olympische Spelen met de hilariteit van de meme cultuur. Via dit project ben je in staat om leuke prijzen te winnen als je kiest voor het juiste meme karakter. Onder andere PEPE, DOGE, BRETT, TURBO en WIF nemen deel aan deze unieke Olympische game.

Het Meme Games project is beschikbaar voor alle landen en grote currencies. Op de officiële website van dit project kun je je crypto wallet verbinden aan de veilige Web3Payments widget en MGMES tokens kopen middels ETH, BNB, MATIC, USDT en creditcard. Hoe vaker je deelneemt, hoe groter de kans is dat je wint. Tokens zijn op dit moment te koop tijdens de presale voor een prijs van $ 0,009 per stuk.

Bezoek Meme Games Presale

Foto van Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Een gedachte over “Crypto Expert: ETH ETF Goedgekeurd, Ethereum Koers Naar $8k & Altcoins Met Potentie x10 Te Gaan

  • I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests Is going to be back incessantly to investigate crosscheck new posts

    Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *