Deze hete nieuwe crypto’s zijn in juli klaar voor 100x

De markt voor crypto staat bekend als volatiel, dus het kan een uitdaging zijn om de crypto te kiezen die de moeite waard zijn om in te investeren.

Gelukkig hebben we een intensieve analyse van de cryptomarkt uitgevoerd en de drie populaire nieuwe crypto’s gevonden die klaar zijn voor 100x in juli 2024. Dit zijn niet de doorsnee crypto coins; het zijn baanbrekende projecten met een enorm potentieel. Ze voegen allemaal iets unieks toe aan de ruimte voor crypto.

Drie nieuwe crypto’s klaar om te kopen voor 100x winst

Na een intensieve analyse van het markt- en beleggersentiment onderzoekt dit artikel hun fundamenten en winstpotentieel. Hier zijn de beste nieuwe crypto’s voor 100x rendement in juli:

  1.     Poodlana
  2.     Solciety
  3.     Bitbot

 

Laten we erin duiken.

Poodlana: Tophond met mode aantrekkingskracht

Poodlana wil de tophond op de markt voor meme coins zijn en een beroep doen op de modieuze mondiale elite. Het project wil de high fashion aantrekkingskracht van Web3 benutten om deze zomer het onmisbare accessoire van Web3 te worden.

Deze meme coin extravaganza met poedelthema zal een razendsnelle 30-daagse ICO hebben die zal eindigen op 16 augustus. Zodra de presale eindigt, wordt het POODL token binnen een uur op toonaangevende DEX’s gelanceerd. Deze laser gerichte aanpak om deze beginnende mode viraal te krijgen, zorgt voor enorm veel vertrouwen en zal bij de release waarschijnlijk met TNT worden afgevuurd.

Een andere belangrijke drijfveer voor het vertrouwen is de laserfocus van Poodlana op de Aziatische markt. Poedels zijn populair in Azië en verschijnen in de top drie van hondenrassen in China, Korea en Japan. En aangezien 80% van de handel in meme coins plaatsvindt tijdens Aziatische uren, heeft de aantrekkingskracht van Poodlana op de Aziatische markt een enorm potentieel om ‘to the moon’ te gaan. Als de Aziatische markt het oppikt, zal Poodlana waarschijnlijk tot het uiterste gaan.

Talloze Sol meme coins die eerder zijn verschenen, zijn een bewijs van het potentieel voor Poodlana. Bonk en Dogwifhat hebben, zoals we weten, dit jaar een winst geboekt van 200% en meer. Ondertussen hebben talloze andere Sol meme coins, van BOME tot PONKE (winsten op het moment van schrijven sinds de lancering dit jaar van respectievelijk +650% en +400%) het narratief in 2024 gedomineerd.

Zou het in juli 100x in waarde kunnen stijgen? Met zijn epische sociale status en elite aantrekkingskracht heeft het land zeker de macht om dit te doen.

Investeer in glamour door de website van Poodlana te bezoeken.

Solciety: Verenigt crypto degens onder een politieke vlag

Als je op zoek bent naar het volgende 100x crypto monster, maak dan kennis met Solciety, de nieuwe PolitiFi meme coin op Solana die al enorme golven maakt tijdens de ICO van 15 fasen.

De Solana meme coin en PolitiFi markten bloeien terwijl de verkiezingskoorts in de VS toeneemt; de aanvraag voor een Solana ETF, de opwindende volatiliteit en winsten gegenereerd door verkiezingsdrama, en PolitiFi tokens die hun plaats verdienen in de mainstream crypto met hun Kraken debuut, suggereren allemaal dat Solciety perfect gepositioneerd is om te profiteren van zowel de Solana als de PolitiFi golf.

Bovendien kunnen gebruikers met Meme Campaigner van Solciety satirische memes maken en delen, met behulp van degen/politieke gezichten zoals Pepe the Senator en Kim Wrong Un. Om de productie van deze meme propaganda van het merk Solciety te gamificeren en te stimuleren, geeft het de maker, elke keer dat een meme wordt gedeeld, de kans om SLCTY tokens te verdienen, waardoor een virale lus ontstaat en de populariteit van de coin wordt vergroot.

Met talloze PolitiFi coins die uit het niets komen om winsten te behalen van (op het moment van schrijven) +200% (Doland Tremp) en +4500% (Kamala Horris), lijkt Solciety een mooie toekomst voor zich te hebben in de aanloop naar november.

Bezoek de website van Solciety om lid te worden van de degens partij.

Bitbot: de Telegram trading bot die gebruik maakt van AI

Telegram heeft een community van 800 miljoen gebruikers, waardoor het het ideale platform is voor de nieuwste geavanceerde informatie over het handelen in crypto. De enorme AI handelsmogelijkheden van Bitbot bieden ongelooflijke handelskracht, en dankzij de vlijmscherpe focus op beveiliging heeft Bitbot ’s werelds eerste non-custodial Telegram trading botoplossing geïntroduceerd.

De kern van de uitstekende handelscapaciteiten van Bitbot wordt gevormd door de Gem Scanner tool, die onvermoeibaar het internet afspeurt naar laag geprijsde crypto gems met veel potentieel. Ondertussen bieden de copy trading en sniping functies beleggers up-to-date inzicht om een ​​voorsprong te nemen en de concurrentie te verslaan.

Bitbot betreedt een markt met een waarde van meer dan $2 miljard, een aanzienlijk bedrag. Toch kent de ruimte maar heel weinig serieuze spelers die een gouden kans bieden, als die er al is. Enkele van de grote namen, zoals Banana Gun en Unibot, zijn getroffen door spraakmakende inbreuken op de beveiliging. Toch brak Banana Gun bijna 90x van de lanceringsprijs naar het hoogste punt ooit, ondanks een veelbesproken bug in het contract. En andere concurrenten hebben soortgelijke doelstellingen bereikt. Dit illustreert het enorme potentieel voor Bitbot om het nieuwe crypto project te worden in de ruimte voor AI trading bots.

Investeer in de toekomst van cryptohandel met Bitbot.

Conclusie: Wat is de beste nieuwe crypto om dit jaar te kopen?

Alle drie bieden iets. Solciety lijkt een goede gok nu de Amerikaanse verkiezingen, die nu al ‘de crypto verkiezingen’ worden genoemd, dichterbij komen en de verwachtingen een koortsachtig hoogtepunt bereiken. Poodlana is een aantrekkelijke gok met een laser gerichte aantrekkingskracht op de Aziatische sector voor meme coins. En als je op zoek bent naar slimme handel: Bitbot is een gamechanger in de snelgroeiende AI trading bot sector.

Dus, wat is de beste nieuwe crypto om dit jaar te kopen? Waarom pak je niet een selectie van elk van deze?

  1.     Poodlana
  2.     Solciety
  3.     Bitbot
Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *