Verkiezingschaos Republikeinen in Maine

Er is veel te doen om de verkiezingsuitslag van de Republikeinse partij in de Amerikaanse staat Maine. Romney is uitgeroepen als winnaar, maar niet alle stemmen zijn geteld. Dat is op zichzelf al merkwaardig. Tevens werd de verkiezing in Washington county uitgesteld vanwege een verwachte sneeuwstorm. Ron Paul had in dat district in de peiling de meeste steun. Maar dat is niet het enige merkwaardige.

Toen de Republikeinse partijbestuurder van Waldo County de uitslag door belde aan het hoofdkwartier en Ron Paul als winnaar wilde doorgeven, kreeg hij te horen dat het resultaat van Waldo County al binnen was: “Romney had gewonnen”. De partij heeft in het eindresultaat de uitslag van Waldo County niet meegenomen. Ook de stad Waterville dat vóór Ron Paul stemde werd niet in de uitslag meegenomen.

Zaterdag aanstaande wordt in Washington County gestemd. Echter, de Republikeinse partij wil – ondanks eerdere toezeggingen dat de uitstel van de stemming geen probleem was en het resultaat zou meetellen – deze stemmen niet meenemen in de einduitslag van de staat Maine. Bij navraag van MSNBC's Rachel Maddow show werd geen reactie gegeven.

Rachel Maddow bericht over de chaos bij de Republikeinse voorverkiezingen in de staat Maine:

 

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo