Poll: Is dit een gunstig moment om een huis te kopen?

Is dit een gunstig moment om een huis te kopen? De prijzen zijn vanaf de top al met ongeveer 20% gezakt en de hypotheekrente staat zeer laag. Daardoor vallen de maandlasten voor de hypotheek relatief laag uit. Zo laag zelfs, dat huren binnenkort duurder is dan kopen. Volgens Johan Conijn, hoogleraar Woningmarkt aan de Universiteit van Amsterdam, worden “de signalen dat het dieptepunt op de woningmarkt bereikt is” steeds duidelijker.

Peter Boelhouwer gelooft al sinds 2009 dat het dieptepunt op de huizenmarkt bereikt is en ook Klaas Knot van de Nederlandsche Bank denkt nu dat de woningmarkt aan het ‘uitbodemen’ is. Ook het staatsjournaal doet er een schepje bovenop, door op ieder lichtpuntje in te zoomen.

Is dit een gunstig moment om te kopen?

Maar hoe staat het nu echt met de woningmarkt? Vertellen al deze mensen een eerlijk verhaal of zitten ze er nog steeds naast. Zijn er überhaupt lichtpuntjes te melden of zijn deze nog lichtjaren ver van ons verwijderd? Wat denkt u: is dit een gunstig moment om een huis te kopen?

[polldaddy poll=7461752]

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Een gedachte over “Poll: Is dit een gunstig moment om een huis te kopen?

  • Heb gepolt zeer ongunstig wel voeg ik hierbij toe als de boel in elkaar stort kun je beter als de bliksem met cash ontroerend goed kopen mvg Marcel

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo