Evi maakt beleggen nóg eenvoudiger met Evi Go

Evi van Lanschot lanceert haar nieuwe product Evi Go. De online vermogensbeheerder maakt hiermee beleggen nog gemakkelijker en laagdrempeliger.

Evi vindt dat iedereen moet kunnen beleggen, niet alleen mensen met grote vermogens en een enorme berg aan financiële kennis. Wim Nieuwenhuijse, algemeen directeur van Evi: ‘We laten al vijf jaar zien dat iedereen kan beleggen. Maar Evi Go maakt het nu nóg sneller en laagdrempeliger, dankzij een nieuw eenvoudig aanmeldproces.’

In tegenstelling tot Evi Beheer houd je als belegger met Evi Go zelf de touwtjes in handen. Met Evi Go kies je één van de vijf Evi Fondsen, met elk een eigen verhouding tussen risico en rendement. De fondsen variëren van Zeer Defensief tot Zeer Offensief, passend bij ieders situatie. Mocht je gekozen strategie op een later moment niet meer passen, bijvoorbeeld door een gewijzigde persoonlijke situatie, dan kies je eenvoudig een ander Evi Fonds. Ook voor Evi Go geldt Evi’s lage instapbedrag van € 1000,- en ook voor Evi Go blijft Evi haar coachende taak voor haar klanten vervullen.

Nieuwenhuijse: ‘Evi combineert het gemak van online met de kennis en zorg van een private banker. Hoewel we nog jong zijn, kunnen we putten uit de brede beleggingsexpertise van Van Lanschot en Kempen. Onze focus is een goede financiële toekomst voor onze klanten, die we samen met hen opbouwen.’

Lees meer over Evi Go.

Over Evi van Lanschot

Evi van Lanschot is onderdeel van Van Lanschot Kempen. Van Lanschot Kempen is als wealth manager, met haar merknamen Van Lanschot, Evi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen van haar klanten.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo