Goud en zilver daily report

 

Na de forse stijging van gisteren sloot goud vandaag licht in de min met 0,05% op $1710,50 per troy ounce. Hoogste dagkoers: 1.718,05. Laagste dagkoers: 1.703,60.

 

 

 

 

 

 

 

Zilver deed het iets slechter met een daling van 0,47% op $31,97 per troy ounce. Hoogste dagkoers: 32,21. Laagste dagkoers: 31,51.

 

 

 

 

 

 

 

Goud en zilver deden het vandaag een stuk rustiger dan gisteren. Beide edelmetalen eindigden net in de min en hadden nagenoeg hetzelfde koersverloop. Ook de beurzen waren rustiger na gisteren met een uitzondering in Azië daar gelaten.

Het feit dat er vandaag geen groot nieuws was omtrent de Eurocrisis is een reden voor het relatief rustige koersverloop van de beurzen en de edelmetalen. Hierop volgend werd er vandaag weinig gehandeld in goud en zilver. Dit draagt bij aan de stabiliteit van de prijs.

Verder werd de dollar gedurende de dag zwakker wat resulteerde in een opwaartse beweging in goud en zilver. De olieprijs deed weinig vandaag. Ook dit draagt bij een weinig fluctuatie in de prijs van goud en zilver.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo