Zwitserse Metalor gaat goudsmelterij bouwen in Singapore

''De bouw van de smelterij komt op een moment waarin de vraag naar edelmetaal stijgt en valt daarom perfect in lijn met onze groeistrategie voor de Zuid-Oost Aziatische regio'', aldus Scott Morrison van Metalor. Singapore is volgens de topman van Metalor klaar om een belangrijk handelscentrum te worden, nu er in de goederen- en dienstenbelasting een uitzondering is gemaakt voor beleggingsgoud.

''De nieuwe smelterij zal een belangrijk centrum worden voor het creeren van toegevoegde waarde in de verwerking van edelmetalen in de Zuid-Oost Aziatische regio'', aldus mevrouw Gina Lim van het handelsplatform van IE Singapore. De snelheid van deze ontwikkeling laat zien dat de industrie vertrouwen heeft en dat we met toewijding bijdragen aan de ontwikkeling van Singapore als een handelscentrum voor edelmetalen.

Volgens Chang Chin Nam van het Singapore Economic Development Board geeft de investering van Metalor meer waarde aan Singapore als handelscentrum voor fysiek goud. Metalor is naast Zwitserland ook actief in de VS, Hong Kong en in het vasteland van China.

Een smelterij van Metalor, het Zwitserse bedrijf gaat volgend jaar uitbreiden naar Singapore (Afbeelding vai Tribune de Genève)

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo