Satire: “De 10 meest fantastische redenen om Iran aan te vallen”

 

Via Washington's Blog en met behulp van Google Translate:

Redenen om Iran aan te vallen

Door de vooraanstaande anti-oorlogsactivist David Swanson, schrijver van “Day Break” en “War is a lie”, en beheerder van de websites DavidSwanson.org en WarIsACrime.org (voorheen AfterDowningStreet.org).

1. Iran heeft gedreigd om terug te vechten als zij wordt aangevallen, en dat is een oorlogsmisdaad. Oorlogsmisdaden moeten worden gestraft.

2. Mijn televisie zegt dat Iran kewapens heeft. Ik ben er zeker van dat het deze keer waar is. Net als met Noord-Korea. Ik weet zeker dat zij de volgende zijn. We bombarderen alleen landen die echt kewapens bezitten en onderdeel zijn van de “As van het Kwaad”. Met uitzondering van Irak, dat was anders.

3. Irak ging niet zo slecht. Als je ziet hoe slecht hun regering is, is het land beter af met zo veel mensen die vertrokken zijn of zijn overleden. Echt; het had niet beter kunnen zijn als we het beter gepland hadden.

4. Als wij dreigen Iran af ​​te snijden van olie-export, dan dreigt Iran om Iraanse olie af te snijden, en dat is absoluut onaanvaardbaar. Wat zouden we doen zonder die olie? En wat is het punt om het te kopen als zij het willen verkopen?

5. Iran zat in het geheim achter 9/11. Ik las het online. En als dit niet zo was, dan is dat erger. Iran heeft in eeuwen geen ander land aangevallen, en dat betekent dat de volgende aanval gegarandeerd zeer snel zal komen.

6. Iraniërs zijn religieuze idioten, in tegenstelling tot Israëli's en Amerikanen. De meeste Israëli's willen niet dat Iran aangevallen wordt, maar de Heilige Israëlische regering wil dat. Om je tegen die beslissing te verzetten is als zondigen tegen God.

7. Iraniërs zijn zo dom dat als we hun wetenschappers vermoorden, zij een ​​auto-dealer in Texas inhuren zodat die een ​​drugsbende in Mexico kan inhuren om een ​​Saoedische ambassadeur in Washington te vermoorden, en dan doen zij dit niet, alleen maar om ons slecht te laten lijken dat we hen erop betrapt hebben.

7. b. Oh, en domme mensen moeten worden gebombardeerd. Ze zijn niet beschaafd.

8. Oorlog is goed voor de Amerikaanse economie, en ook voor de Iraanse economie. Troepen in Iran zouden dingen kopen. En vrouwen die de oorlog overleefd hebben, krijgen meer rechten. Zoals in Virginia. We zijn het aan de Iraniërs verplicht na dat kleine incident in 1953.

9. Dit is de enige manier om de regio te verenigen. Of we bombarderen Iran en zweert haar eeuwige liefde aan ons. Of, indien nodig, bezetten we Iran om het te bevrijden net als haar buren. Dit zal niet lang duren. Kijk eens hoe goed het in Afghanistan gaat.

10. Ze geven onze drone niet terug. Dat zegt genoeg.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo