Jongvolwassenen Storten Zich Massaal Op Crypto- Top 3 Crypto Om In Te Investeren Voor Verwachte Crypto Boost in 2025

De crypto markt bevindt zich in een erg moeilijke fase, nu elke van de top 10 crypto’s vele procenten is gedaald over de afgelopen week. Ondanks deze moeilijkheden lijkt het erop dat jongvolwassenen steeds vaker investeren in cryptocurrencies. Om deze jongvolwassenen te helpen met hun crypto beslissingen beschrijven we hieronder de top 3 crypto’s om in te investeren.

Nu de grootste crypto ter wereld het moeilijk heeft, stroomt er steeds meer kapitaal weg uit de crypto markt. Bitcoin (BTC) daalde over de afgelopen week al bijna 9% en ook Ethereum (ETH) heeft al meer dan 12% moeten inleveren.

Ethereum vs Bitcoin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Toch lijkt het erop dat jongvolwassenen nog altijd massaal investeren in de crypto markt. Nieuwe data geeft zelfs aan dat deze groep cryptocurrencies verkiezen boven normale investeringen.

Investeren in cryptocurrencies erg populair onder jongvolwassenen

Crypto investeerder Quinten verwijst naar data van BoFA waarin duidelijk wordt dat crypto als een van de beste investeringsmogelijkheden wordt gezien om rijker te worden door mensen tussen de 21 en 43.

Deze data maakt duidelijk dat digitale investeringen, inclusief crypto’s, de op een na populairste optie zijn achter vastgoed.

Ondanks de recente moeilijkheden voor de crypto markt is het natuurlijk geen verrassing dat de crypto markt populair is binnen deze bevolkingsgroep. Met een stijging van bijna $ 1 biljoen in 2 jaar tijd is de crypto markt nu meer dan $ 2,10 biljoen waard.

Onderzoekers van Bernstein hebben nu zelfs voorspeld dat de crypto markt kan verdrievoudigen voor het einde van 2025. Dat zou de crypto markt $ 7,5 biljoen waard maken. In dat geval lijken de jongvolwassenen gelijk te hebben dat de crypto markt een van de beste opties is om rijk mee te worden.

Wat zijn de top crypto om in te investeren?

De vraag is echter welke crypto’s de beste opties vormen om in te investeren. Nu Bitcoin namelijk in moeilijkheden verkeert en ook de rest van de top 10 van de crypto markt het moeilijk heeft, zullen veel van deze jongvolwassenen hun aandacht moeten verleggen naar andere veelbelovende cryptomunten.

Vooral presale tokens zijn recentelijk populair geworden binnen de crypto community.

Presale projecten zijn projecten die zich nog bevinden in hun ontwikkelingsfase en verkopen hun tokens daarom tegen gereduceerde prijzen zodat ze hun ontwikkelingskosten kunnen financieren. Tegelijkertijd weten ze hierdoor ook tractie te creëren voordat ze hun tokens vervolgens listen op exchanges.

Een project dat namelijk een goede community heeft opgebouwd en de nodige tractie heeft gecreëerd kan aanzienlijke stijgingen doormaken zodra het gelist wordt op grote exchanges.

Vroege investeerders die instappen terwijl deze tokens nog worden verkocht voor een gereduceerde prijs zullen in dat geval ongelofelijke winsten kunnen realiseren.

Om die reden bespreken we hieronder de top 3 presale tokens om vandaag te kopen.

1. Pepe Unchained (PEPU) – meme coin lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die net als Pepe coin gebruik maakt van de iconische Pepe meme als zijn mascotte. Dit project is echter bezig met iets unieks, waarmee het zich onderscheidt van vele andere meme coins. Dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van de eerste meme coin Layer 2 oplossing ter wereld.

Deze Layer 2 blockchain gaat gebruikers in staat stellen om te profiteren van snellere en goedkopere transacties. De meeste meme coins die zich op Layer 1 bevinden hebben namelijk vaak te maken met trage transacties en hoge transactiekosten. Hiermee vormt Pepe Unchained ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins.

Gebruikers van Pepe Unchained zijn ook in staat om te profiteren van andere voordelen zoals het staking mechanisme. Binnen dit staking mechanisme zijn namelijk extra hoge beloningen te behalen. Zo is er op dit moment sprake van een jaarlijks rendement van bijna 700%. Het is dan ook geen verrassing dat er inmiddels al meer dan 230 miljoen tokens zijn vastgezet ondanks dat het project onlangs pas live ging.

De presale heeft in deze korte periode ook al meer dan $ 2,7 miljoen op weten te halen. Hiermee komt het dicht in de buurt van zijn volgende doel van $ 3 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt, zal de huidige prijs van $ 0,0083258 per token ook verder gaan stijgen. PEPU tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

2. WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin lanceert AI trading bot

WienerAI is een nieuwe meme coin die een generatie van nieuwe meme coins leidt die zich niet alleen maar ontwikkelen als grap, maar echte wereld utility met zich meebrengen. In het geval van WienerAI is dit een unieke AI trading bot die gebruikers een voordeel geeft bij hun trading beslissingen. Deze functie heeft dit project erg populair gemaakt bij zowel de meme coin als AI crypto community.

De AI trading bot van WienerAI wordt weergegeven door een hilarische wiener hond die ook tientallen memes met zich meebrengt. De functie van deze trading bot kan echter erg serieus zijn, want gebruikers kunnen het gewonnen advies namelijk gebruiken in een poging om een voordeel te behalen op de rest van de markt. Het gewonnen advies kan ook meteen toegepast worden aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze trading bot.

Naast de trading bot kunnen gebruikers ook nog extra crypto’s verdienen via het staking mechanisme van WienerAI. Door WAI tokens te staken kom je als investeerder namelijk in aanmerking voor een APY van boven de 155%. Er zijn inmiddels al meer dan 6,5 miljard tokens vastgezet, ondanks dat de presale nog altijd live staat.

De presale van WienerAI bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $ 7,2 miljoen op weten te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,000726 maar zullen binnen korte tijd verder gaan stijgen naar $ 0,000727. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI presale

3. PlayDoge (PLAY) – meme coin ontwikkelt remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe meme coin die bezig is met een Play to Earn game versie van de bekende Tamagotchi game uit de jaren 90. Deze game stelde gebruikers tientallen jaren geleden in staat om voor een virtueel huisdier te zorgen. Met de mobiele game van PlayDoge zijn gebruikers opnieuw in staat deze ervaring te beleven, maar in het geval van PlayDoge zal je virtuele huisdier de iconische Doge meme zijn.

Gebruikers zullen voor hun virtuele huisdier moeten zorgen en het trainen, zodat die ingezet kan worden voor minigames. Via deze minigames zijn vervolgens PLAY tokens te verdienen. Door gebruik te maken van 2D 8-bit vormgeving weet het de nostalgie van de jaren 90 ook volledig te bewaren.

Staat de ‘MEME’ Crypto Markt op ontploffen? – MEME Analyse DOGE, BONK, PEPE & meer

Gebruikers zullen ook in staat zijn om PLAY tokens te verdienen via het staking mechanisme van PlayDoge. 12% van de totale token voorraad is namelijk apart gezet voor staking beloningen en dit heeft ervoor gezorgd dat er op dit moment sprake is van een APY in de buurt van de 105%. Inmiddels zijn er al meer dan 180 miljoen PLAY tokens vastgezet.

De presale van PlayDoge bleek ook al erg snel succesvol en heeft dan ook al meer dan $ 5,4 miljoen opgehaald. PLAY tokens kosten op dit moment $ 0,00517 maar zullen in de volgende fase, die ingaat als er $ 6 miljoen opgehaald is, $ 0,00518 gaan kosten. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge presale

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *