Video: Willem Middelkoop bij de TU Delft

Willem Middelkoop gaf op 10 november een avondvullende presentatie aan de TU Delft, waarin hij aan de hand van verschillende videofragmenten van Youtube liet zien dat er een ander verhaal bestaat dan het verhaal dat de mainstream media naar buiten brengen. Wat Willem Middelkoop met deze presentatie duidelijk wil maken is dat het nieuws niet altijd is wat het lijkt en dat er vaak belangen in het spel zijn die het nieuws voor ons ‘spinnen’ en fabriceren. Het is heel goed om ons daar bewust van te zijn, maar het is net zo belangrijk om even kritisch te kijken naar het ‘alternatieve’ verhaal als naar het verhaal van de mainstream media.

In deze presentatie behandelt Willem Middelkoop de aanslagen van 11 september, de wereldwijde financiële crisis en verschillende ‘false flag’ operaties van de 21e eeuw. Een interessante presentatie die voor een groot deel draait om macht, geld en controle. Zeker het kijken waard!

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

6 gedachten over “Video: Willem Middelkoop bij de TU Delft

  • Prachtig uit een gezet Willem !!
    Maar wat baat het ons allemaal en wat brengt het voor ons op . Het enige dat ik nu weet is dat de Fed The BIg BOss is en dat het weinig zin heeft er tegen in te gaan . Ondertussen ben ik door mijn goudbeleggingen de helft van mijn geld kwijt .

    Beantwoorden
  • Venture capitalist

    @VanLandschootRenaat: zeker teveel naar Willem en zijn praatjes over de dollar, de Fed en goud geluisterd?

    Beantwoorden
  • Complimenten Willem.
    Leuk dat je ‘A Century of War’ van Engdahl promoot.
    We waren samen in Groningen, ook na afloop in de foyer. Ik zat bij Engdahl.
    Ik heb in november 2008 nog goud gekocht voor 18000 € per kilo. En in februari kostte het al 24000. Toch doorgezet en nog enkele kilo’s bij gekocht. Tot nu toe geen spijt. Laat maar lekker liggen.
    Hoop dat deel 2 ook nog komt.
    J.V.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo