Waarom POODL, KAS & WIF de beste nieuwe cryptovaluta’s zijn voor de bullrun van september

Deze september hebben we drie gloeiend hete crypto’s ontdekt die topfavorieten zijn om de stratosfeer in te schieten. De leider is nieuwkomer Poodlana, de favoriet van de community waar de wereld van crypto van gonst.

Daarnaast zijn er de meer gevestigde Kaspa en dogwifhat, die extra brandstof bieden terwijl deze trein zich klaarmaakt voor een reis naar Pump City.

Duik in onze exclusieve analyse van waarom Poodlana en de andere twee supersterren jouw ticket zijn naar crypto rijkdom.

Drie beste nieuwe crypto’s in september

Als je op zoek bent naar de beste nieuwe crypto in september om je portfolio te optimaliseren, dan moet je deze op je shortlist hebben staan:

  1. Poodlana (POODL)
  2. Kaspa (KAS)
  3. dogwifhat (WIF)

Poodlana: $8 miljoen opgehaald, 1000x in zicht

De onlangs afgeronde presale van Poodlana kan alleen worden omschreven als een modeweek voor de blockchain. Gedurende 30 glorieuze dagen konden crypto liefhebbers de charme van Poodlana niet weerstaan, en ze haalden sneller $8 miljoen op dan je haute couture kunt zeggen.

Vers van zijn oogverblindende debuut, is Poodlana op exchanges verschenen; Raydium ($136 miljoen handelsvolume op het moment van schrijven), MEXC ($2,7 miljard handelsvolume op het moment van schrijven) en BingX ($325 miljoen handelsvolume op het moment van schrijven). En het publiek wil meer.

Poodlana neemt een voorbeeld aan het boek van mode-icoon Coco Chanel en schittert door blockchain te combineren met de glitter en glamour van haute couture. De belangrijkste factor voor zijn succes is de Aziatische haute couturemarkt van $33 miljard, waar Birkin tassen van Hermès net zo standaard zijn als de schattige toy poedels die eruit piepen. En aangezien Azië ’s werelds grootste koper van meme coins is, heeft deze focus op het Verre Oosten Poodlana geholpen de investering binnen te halen.

In de drukke straten van Tokio, Seoul en Beijing hebben poedels, met hun kenmerkende vachten en koninklijke houding, de harten veroverd van modebewuste huisdieren eigenaren in Azië. Dit sentiment wordt weerspiegeld in de hele regio, waar poedels tot de top drie hondenrassen behoren. Luxe merken hebben dit opgemerkt, met Gucci en Louis Vuitton die poedels in hun campagnes hebben opgenomen.

Met een opvallend debuut bereikte POODL in minder dan een week bijna $1,5 miljoen aan 24-uurs handelsvolume. Early adopters zagen een snelle prijsstijging van 60% in de eerste paar dagen, van $0,0241 naar $0,038. Net als het grootste deel van de markt is de prijs sindsdien gedaald, maar het 24-uurs handelsvolume ligt nog steeds boven de $1 miljoen. Terwijl geruchten over een nieuwe exchange notering circuleren, is Poodlana’s momentum in volle gang.

Geruchten verspreiden zich sneller dan een virale TikTok dat Poodlana 1000x zou kunnen stijgen tijdens deze komende bull run. Met Solana meme coins die op het moment van schrijven al een verbluffende marktkapitalisatie van bijna $7 miljard bereikten, is Poodlana klaar voor succes en klaar om de catwalk op te gaan.

Ga naar de officiële website voor meer informatie over Poodlana

Kaspa: Een rijzende ster die klaar is om mee te liften op de bull run

Nu de markt voor crypto zich opmaakt voor een mogelijke bull run, wordt Kaspa snel een van de populairste nieuwe spelers om in de gaten te houden. Met een enorme winst van 370% in het afgelopen jaar op het moment van schrijven, maakt Kaspa naam als een van de meest succesvolle nieuwkomers in de wereld van crypto.

Kaspa heeft de laatste tijd veel aandacht getrokken, dankzij zijn indrukwekkende beweringen over het oplossen van het blockchain trilemma. Net als Bitcoin werkt het op een proof-of-work (PoW) consensus, wat iets nieuws brengt. De unieke BlockDAG (Directed Acyclic Graph) structuur van Kaspa maakt razendsnelle en schaalbare transacties mogelijk door gelijktijdig meerdere blokken te verwerken. Dit betekent snelle en efficiënte bevestigingen, een grote overwinning voor iedereen die het zat is om te wachten tot transacties zijn afgerond.

Met al deze buzz en bullish vibes in de lucht, ontwikkelt Kaspa zich tot een goede keuze voor degenen die willen profiteren van de volgende grote marktbeweging. De combinatie van ijzersterke beveiliging, technologie en recente prestaties maakt het een crypto om in de gaten te houden.

Nu de markt opwarmt, zou Kaspa de volgende grote hit kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe crypto om te omarmen tijdens de bull run, dan is Kaspa misschien wel de juiste keuze.

Dogwifhat: De leidende SOL meme coin die de rest overtreft

In de grillige wereld van crypto, waar fortuinen worden verdiend en verloren door het opgooien van een digitale coin, verscheen een onwaarschijnlijke held: een simpele hond met een muts. Dit is dogwifhat, liefkozend WIF genoemd, de meme coin die besloot dat het niet genoegen nam met slechts een grap te zijn.

WIF, de nakomeling van de geweldige Solana en broer of zus van de opkomende Poodlana, maakte snel naam voor zichzelf. In een oogwenk – of een week in crypto tijd – steeg de waarde van WIF met 30%. Vroege gelovigen oogsten enorme beloningen, met top houders die op een verbluffende winst van $70 miljoen zitten.

Maar Dogwifhat vertraagt ​​niet. Het verplettert de concurrentie en overtreft elke andere top meme coin in winst. Het geheim is het onwankelbare vertrouwen van de koper en een verbinding met het gloeiendhete Solana ecosysteem. Toen de geruchten over SOL ETF’s de ronde deden, steeg Dogwifhat met 16% in 24 uur.

Sommigen vragen zich misschien af ​​of WIF zijn betoverende prestaties kan volhouden als we naar de toekomst kijken. Hoewel het misschien niet de frisse, glamoureuze aantrekkingskracht van de jonge Poodlana heeft, heeft WIF zichzelf bewezen als een standvastige metgezel in de onvoorspelbare reis van crypto investeringen.

Met Solana ETF’s in het verschiet in 2025, zou dit trio van Poodlana, Kaspa en Dogwifhat een ticket kunnen zijn naar explosieve winsten.

Foto van Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *