De financiële crisis is inmiddels al meer dan vijf jaar aan de gang. De crisis wordt door de gevestigde media echter structureel op een eenzijdige manier belicht. In 2011 besloot Jaap Raijmans dat het tijd was voor een nieuwe invalshoek. Hij verzamelde een klein en gemotiveerd groepje redacteuren om zich heen en ging aan de slag. Sindsdien geven de redacteuren van Marketupdate hun lezers een alternatieve visie op de ontwikkelingen in de economie en de financiële markten.

Missie

Marketupdate geeft met uitvoerige analyses, gastcolumns en een zorgvuldige selectie van het dagelijkse nieuws duiding aan de financiële crisis.

Visie

Marketupdate is ervan overtuigd dat goud een belangrijke rol zal blijven spelen in deze financiële crisis en heeft als doelstelling deze rol in de juiste context te plaatsen. We schrijven vanuit een brede visie over de financiële crisis, maar snijden ook de onderwerpen aan die van belang zijn voor uw eigen vermogen. De artikelen van Marketupdate zetten aan tot nadenken en de lezer te helpen de rode draad te vinden in de overvloed aan financieel nieuws.

Marketupdate behoort tot de opkomende gespecialiseerde uitgevers op het gebied van financiën en beleggen. Sinds 2009 waarderen onze klanten de hoge kwaliteit en onafhankelijke informatie van onze experts, die hun sporen met name hebben verdiend op het gebied van edelmetalen en grondstoffen.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of nieuwstips? Neem dan contact met ons op: [email protected]