Gebrek aan tijd hoeft geen beperking te zijn

Voor een prettig leven is het beschikbaar hebben van voldoende financiële middelen belangrijk. Sommige mensen hebben die middelen al en willen hun vermogen beschermen of uitbreiden. Anderen beschikken nog niet over voldoende middelen, maar willen dat wel. In beide gevallen zul je in actie moeten komen om je doel te bereiken.

Als je vandaag € 50.000 naar de bank brengt, heb je veel geluk als dat na 5 jaar is opgelopen tot € 60.000. Maar met € 50.000 euro kun je met ‘korte ritjes’ op de beurs ook € 200 per handelsdag verdienen. En hoeveel dan met € 100.000 of € 200.000 euro? Reken zelf maar uit.

U kent ze toch ook? De beleggers die een ‘gouden’ tip hebben opgevolgd, veel geld kwijt zijn en dan zeggen: ‘’Maar ik ben een lange termijn belegger! De markt trekt wel weer aan.’’ Onzin, zij zijn hun geld voorlopig kwijt en dus hun gereedschap om meer geld te verdienen. Want met dat uitstaande en verlieslatende kapitaal kan niet gewerkt worden en geen geld gemaakt worden op andere wijze.

De echte winnaars op de beurs handelen volgens een plan waar ze zich dagelijks onvoorwaardelijk aan houden en geven de voorkeur aan rationele beslissingen in plaats van handelen op emotie en hoop. Met korte ritjes en vele kleine winsten kun je een serieus inkomen verdienen en ook bij de winnaars op de beurs horen.

Op deze manier werken kost echter tijd, alles waarin je succesvol wil zijn kost een investering in tijd.
Tijdrovende verplichtingen op ander vlak beperkt voor veel mensen de mogelijkheid om zich dagelijks op de beurshandel te richten. En dat is jammer, want dat betekent dat het niet mogelijk is om kapitaal zo optimaal als mogelijk aan te wenden. Die mensen wil ik aanraden eens te kijken op www.momentumtrades.nl en te lezen wat er mogelijk is om toch te profiteren van dagelijkse bewegingen op de beurs.

Patrick Koopman is een professionele trader die jarenlange ervaring heeft op de future markten en werkt op basis van technische analyse.

‘Gelijk krijgen over de koersrichting op termijn is mooi, maar nú geld verdienen met de bewegingen van vandaag is waar het om gaat.’

http://www.momentumtrades.nl/

Patrick Koopman

Patrick Koopman is een professionele trader die jarenlange ervaring heeft op de future markten en werkt op basis van technische analyse. ‘Gelijk krijgen over de koersrichting is mooi, maar nú geld verdienen met de bewegingen van vandaag is waar het om gaat. Technische analyse van koersen en grafieken brengt ons op het spoor van herkenbare patronen en repeterende bewegingen. Daar zit de winst.’ In een wereld waar veel gepraat wordt, is praktische toepasbaarheid nog wel eens ver te zoeken. Patrick verstaat de kunst om de materie terug te brengen naar ongekunstelde en doeltreffende oplossingen. Geld verdienen met beurshandel is voor velen toegankelijk gemaakt. Profiteer van Patrick’s trades op de future markten via Momentumtrades. www.momentumtrades.nl