Videocolumn: Trendbreuk in de AEX?

Deze week in de schijnwerpers. De AEX index op de dag dat Twitter de beurs op ging en de ECB de rente verlaagde.  Het is mijn bedoeling u hiermee een inzicht te geven in mijn manier van analyseren van een grafiek. De analyse geeft mijn visie weer op mogelijke toekomstige scenario’s is in relatie tot koerspatronen uit de afgelopen dagen en weken.

De video geeft u geen handelssignalen of adviezen om posities in te nemen of af te sluiten. Mijn handelssignalen komen voort uit intraday grafieken.

Patrick Koopman is een professionele trader die jarenlange ervaring heeft op de future markten en werkt op basis van technische analyse.

‘Gelijk krijgen over de koersrichting op termijn is mooi, maar nú geld verdienen met de bewegingen van vandaag is waar het om gaat.’

http://www.momentumtrades.nl/

Patrick Koopman

Patrick Koopman is een professionele trader die jarenlange ervaring heeft op de future markten en werkt op basis van technische analyse. ‘Gelijk krijgen over de koersrichting is mooi, maar nú geld verdienen met de bewegingen van vandaag is waar het om gaat. Technische analyse van koersen en grafieken brengt ons op het spoor van herkenbare patronen en repeterende bewegingen. Daar zit de winst.’ In een wereld waar veel gepraat wordt, is praktische toepasbaarheid nog wel eens ver te zoeken. Patrick verstaat de kunst om de materie terug te brengen naar ongekunstelde en doeltreffende oplossingen. Geld verdienen met beurshandel is voor velen toegankelijk gemaakt. Profiteer van Patrick’s trades op de future markten via Momentumtrades. www.momentumtrades.nl