Herinnering: Geld voor de Toekomst (20 september 2014)

Op zaterdag 20 september vindt er op het terrein van de Erasmus Universiteit in Rotterdam een interessante conferentie plaats getiteld ‘Geld voor de Toekomst‘. Deze conferentie gaat over geld en de toekomst van ons geldsysteem. Veel grote namen met verschillende achtergronden komen op dit evenement spreken, waaronder Willem Middelkoop, Lex Hoogduin, Edin Mujagic en Ad Broere. Maar ook internationale sprekers zullen presenteren zoals de oprichter van de Piratenpartij Rick Falkvinge. Vanuit Canada en de VS zullen via video ook filosoof Stefan Molyneux en econoom Jim Rickards act de presence geven.

Het evenement heeft inmiddels al meer dan 200 aanmeldingen, maar er zijn nog steeds plekken beschikbaar. U kunt zich nog steeds aanmelden voor deze conferentie, nu voor een vaste lage prijs van €60. Dat is voor een dag vullend programma van negen uur met in totaal veertien verschillende sprekers! Studenten kunnen op vertoon van hun studentenkaart korting krijgen op de entree (klik hier voor meer informatie).

Paneldiscussie

Onderdeel van de ‘Geld voor de Toekomst’ conferentie is een paneldiscussie met Pieter Lakeman, Rens van Tilburg van Sustainable Finance Lab, Martijn Jeroen van der Linden van Stichting Ons Geld en Heidi Leenaarts van United By Passion. Deze paneldiscussie wordt gemodereerd de door Vlaamse filosoof Brecht Arnaert.

geldvoordetoekomst

Het programma van Geld voor de Toekomst, wijzigingen voorbehouden