Interview Gerald Celente op TruNews

Wie de laatste ontwikkelingen in de economie op de voet wil volgen kan eigenlijk niet om Gerald Celente heen. Niet alleen is zijn trackrecord indrukwekkend, ook weet hij op een boeiende en amusante wijze zijn meningen te verkondigen via diverse radio interviews. Deze interviews worden ook op Youtube geplaatst en zijn dus zeer toegankelijk. Gerald is de oprichter van het Trends Research Institute, een organisatie die sinds 1980 elk kwartaal een rapport (het 'Trends Joual') naar buiten brengt met analyses van de nieuwste ontwikkelingen in de maatschappij.

In een vrij recent interview, dat op maandag 3 oktober is opgenomen, geeft Gerald Celente zijn visie op de crisis in de Eurozone. Daarbij gaat hij niet alleen in op het schuldenprobleem van Griekenland, maar ook op de rol van de ECB en het IMF in de 'redding' van Griekenland. Ook spreekt Gerald Celente over de machtsverhoudingen in de VS, waar de verstrengeling tussen Wall Street en Washington steeds duidelijker begint te worden.

In het interview, dat begint op 5:30 in de volgende video, geeft Gerald Celente ook zijn visie op de recente ontwikkelingen van de goudprijs. Gerald Celente heeft een groot deel van zijn vermogen in goud, maar heeft recent ook zilver in zijn portefeuille opgenomen. Meer informatie over Gerald Celente is te vinden op Trendsjoual.com.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo