Poll: Hoe ver zullen de huizenprijzen in Nederland nog zakken?

Afgelopen week kregen we een hoge respons op onze poll over de huizenmarkt. Daarom geven we onze lezers opnieuw een kans om zich over dit onderwerp uit te laten. Geïnspireerd door onderstaande grafiek van de Nederlandse huizenprijzen sinds 1630 leggen we onze lezers de volgende vraag voor:

Hoe ver zullen de huizenprijzen in Nederland nog zakken?

Huizenprijzen vanaf 1630

 

[polldaddy poll=7483874]

Huizen onder water

Gelukkig staan de huizen niet letterlijk onder water (Bron: ANP)

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

13 gedachten over “Poll: Hoe ver zullen de huizenprijzen in Nederland nog zakken?

  • Opzich wel leuk hoor al die polls. Maar zouden jullie het wat aan willen/kunnen scherpen? Nu kan ik meerdere keren stemmen en daarbij kan ik niet zien hoevaak er al gestemt is. Verder vond ik de vraagstelling van de vorige poll wat vaag; “…gunstig om een huis te kopen”. Er zijn genoeg situaties te bedenken waardoor het gunstig zou zijn. Maar heb je dan antwoord op de vraag die je beantwoord wilt hebben? Is het nog valide? Daarnaast natuurlijk de vraag of de poll wel zo serieus bedoeld is of dat het phun intended is. Anyway bedankt voor alle moeite en info :-]

    Beantwoorden
    • We hebben nu wat aanpassingen doorgevoerd, waardoor u ook het aantal stemmen kunt zien. Ook registreren we de resultaten voortaan met cookie én ip-adres. Eerst was het nog mogelijk om de cookie van de PC te verwijderen en opnieuw te stemmen. Dat kan dus niet meer.

      De resultaten voor de poll worden niet gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek 😛

      Beantwoorden
  • Idd jammer dat er geen aantallen stemmers bij staan. Dat geeft de indruk dat er wordt gerommeld met deze stemdata. Dit maakt het helaas niet geloowfwaardig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo