Bill Haynes: “Mensen kopen gigantische hoeveelheid goud en zilver”

Volgens directeur Haynes neemt de angst voor economische rampspoed in de Westerse wereld nog steeds toe. Hij zei het volgende tegen Eric King van King World News:

“Daarom zien we een ongekende hoeveelheid aankopen van zowel goud als zilver. Dit is het soort aankopen dat je ziet aan het einde van een lange periode van consolidatie, we zijn gereed voor een uitbraak van de prijzen.” 

Bill Haynes licht de ontwikkeling van de laatste dagen toe:

“In de afgelopen weken hebben we bij ons bedrijf al veel grote aankopen van goud en zilver gezien. We kunnen aan het begin staan van de tweede fase in de bullmarket. De tweede fase duurt altijd het langste en zal in het geval van de goudprijs zorgen voor nieuwe records. Maar de reguliere media zal iedere keer een top van de goudprijs propageren en daarmee beleggers aanmoedigen om het goud te verkopen.

Ik heb één vaste klant die de fout heeft gemaakt om aan zijn bank te vertellen dat hij goud heeft gekocht. Die bank. die de lezers van King World News wel bekend zal zijn, belde onze klant letterlijk elke week op om hem over te halen om het goud te verkopen.

De mensen die goud en zilver kopen zijn extreem succesvolle mensen. Het zijn mensen die hun geld hebben verdiend in zeer uiteenlopende markten en die nu op zoek zijn naar een manier om hun vermogen te beschermen. In het verleden hadden deze mensen geen omkijken naar goud, maar nu zeggen ze tegen hunzelf: “mijn overtollige spaargeld moet in fysiek goud en zilver”. Iedereen die geld opzij heeft gezet die het de komende twee jaar niet nodig denkt te hebben moet dat omzetten in fysiek goud en zilver.”

Volgens Bill Haynes heeft niet alleen zijn eigen bedrijf de laatste dagen van het jaar veel meer goud en zilver verkocht. Hij zegt dat de er in het hele land drukte is geweest bij goudhandelaren die edelmetalen verkopen.

Beleggers kochten in kerstperiode veel goud en zilver, aldus Bill Haynes