Tip: Valcambi goudbaren in opslag

valcambi-goldbar-kilo-sidebarWilt u fysiek goud kopen, maar heeft u dat liever niet allemaal in huis liggen? Dan bent u bij Goudstandaard aan het juiste adres!

Nieuw in hun assortiment zijn de goudbaren van 100 gram en 1 kilogram die in combinatie met opslag in Zwitserland worden aangeboden. Deze goudbaren worden voor u veilig opgeslagen in de kluis van LOOMIS in Zurich. De volledig verzekerde opslag van het goud is vrijgesteld van btw, over de opslagkosten wordt dus geen 21% btw in rekening gebracht.

De goudbaren die Goudstandaard aanbiedt zijn afkomstig van Valcambi, een LBMA geaccrediteerde producent die de hoogste kwaliteit en zuiverheid van uw goudbaren gegarandeerd. Dit maakt dat de baren goed verhandelbaar zijn. De 100 gram en 1 kilogram goudbaren van Valcambi hebben beide een zuiverheidsgehalte van 99,99%. Elke afzonderlijke goudbaar is voorzien van een uniek serienummer welke op uw bewaarovereenkomst wordt vermeld.

Meer informatie?

Overweegt u een deel van uw vermogen om te zetten in fysiek goud, dan helpt Goudstandaard u graag verder. Zij hebben de expertise in huis om het product aan te bieden dat aansluit bij uw wensen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Goudstandaard. U kunt voor vragen ook direct contact opnemen via contact@goudstandaard.com en telefonisch via (+31) 023-7630404.