Video: Lezing van Erik Geenen

Erik Geenen is bij het Nederlandse publiek niet zo bekend, maar hij heeft een zeer goed verhaal over de huidige economische crisis. In september plaatsen we al een video van hem op Marketupdate, toen hij te gast was bij het Belgische TV-programma Z-Talk. Hij sprak toen zijn zorgen uit over de manier waarop centrale banken de crisis bestrijden, namelijk door meer geld bij te drukken.

Recent gaf Erik Geenen ook een lezing over de economische crisis. Een crisis die volgens Geenen al begon na de Eerste Wereldoorlog….

Kijken dus!

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

3 gedachten over “Video: Lezing van Erik Geenen

  • Dank voor de link, MarketUpdate.
    Zojuist helemaal afgekeken. Heerlijk nuchtere visie op het huidige monetaire systeem, zonder schreewerig te zijn als zoveel analisten (alleen Vlamingen kunnen dat echt goed 🙂 ).

    Beantwoorden
    • We proberen meer van dit soort materiaal te vinden. Er zijn genoeg schreeuwers die (onbedoeld) bijdragen aan het verdomhoekje waar goud in geduwd wordt.

      Beantwoorden
      • Geachte heer Knopers, een vraag over goud. Waarom heeft het op de markt dumpen van Goud ETF’s meer invloed op de prijs dan al het opgekoop van fysiek goud door het verre Oosten. Hier zie je soms grafieken van Nanex over een dump maar dat is 6.2 ton. China kocht in september 116 ton. Groet Eric

        Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo